Doen waarvoor
je geboren bent

Agenda

Trainingen, natuurprogramma's & workshops

2018

Workshop Dienend Leiderschap voor zelfsturende organisaties (juni 2018)


In deze workshop wordt de kunst van dienend leiderschap aan je getoond. Speciaal voor agile organisaties en organisaties die willen gaan werken met zelfsturende teams.

Lees meer.....
 

Naar boven


Blij met je Baan training voor young professionals (29 jun - 1 jul)


Je bent bezig met werk (vinden) en ervaart stress of onrust. Jij wil trouw blijven aan jezelf in een wereld vol eisen en verwachtingen. Je staat voor keuzemomenten. Een carrière starten, nadenken over je woonplek, gelukkig worden in de liefde

Lees meer.....
 

Naar boven


Young Professional Retreat Slovenië: flow in je werk (aug '18)


Een zomerweek lang je Young Professional ontwikkeling een boost geven. Tijdens deze Nature Retreat leer je vertrouwen op je authenticiteit. En je leert je drijfveren kennen. Zodat je ontspannen gaat leven en werken vanuit flow. 

Lees meer.....
 

Naar boven


IvAL Natural Leadership training (sep-nov 2018)


Jij wil werken op een manier die helemaal bij je past. Zodat je werkt vanuit passie en plezier. Dat vraagt om een diep vertrouwen in jezelf en inzet van al je talenten.

Lees meer.....
 

Naar boven


Retreat Terschelling: flow in je werk (sept ’18)


Slapen onder een zeiltje middenin de duinen, jezelf diepgaand ervaren in de natuur en werken aan je professionele ontwikkeling....durf jij het aan?

Lees meer.....
 

Naar boven


Next Step..... trainingsweek op zeiljacht in Kroatië (sept 2018)


Ga mee op deze 7 daagse zeilreis op de prachtige wateren van Kroatië. Een spetterende trainingsweek naar jouw persoonlijk leiderschap. Ontdek nog meer over jezelf en je bijzondere talenten. Leer, hoe je dit concreet vertaalt naar jouw huidige werk en leven. Ervaren coaches waarmee je jouw thema’s bespreekt in prachtige baaitjes met een azuurblauwe zee. En daarnaast is er veel zeilen, snorkelen en fun!

Lees meer.....
 

Naar boven


IvAL Authentic Leadership program South Africa (najaar 2018)


Krachtig en authentiek leiderschap valt of staat met de bereidheid om jezelf ten diepste te leren kennen, en te leven naar je ware Natuur.

Lees meer.....
 

Naar boven


IvAL Natural Leadership program for young professionals South-Africa (dec 2018)


De mens komt uit de natuur voort. Daar ligt de bron van alles wat we in ons hebben. In de kern bezit je enorm veel kracht, passie en bezieling. In onze westerse wereld echter hebben we vooral geleerd om ons hoofd te gebruiken.

Lees meer.....
 

Naar boven


2019

"Next Step..." trainingsweek Young Professionals in Marokko(feb 2019)


Ga mee op deze 7 daagse reis. Een diepgaande trainingsweek naar persoonlijk leiderschap in de ruige Marokkaanse heuvels.

Lees meer.....
 

Naar boven


Powered by Events Manager