Leiding geven
aan je leven en werk
vanuit je ware Natuur

Proeverij trainingen young professionals (9 juni)


Proeverij trainingen young professionals (9 juni)


Maak gratis kennis met onze trainingen en natuurprogramma's Authentiek Leiderschap voor young professionals op onze Proeverij.  Meld je aan voor een relaxte vrijblijvende middag waarin je ons en onze programma's leert kennen. 

Lees meer.....

Naar bovenBlij met je Baan training voor young professionals (29 jun - 1 jul)


Je bent bezig met werk (vinden) en ervaart stress of onrust. Of je staat voor keuzemomenten zoals carrière, woonplek of relatie.

Lees meer.....

Naar bovenYoung Professional Retreat Slovenië: flow in je werk (aug '18)


Een zomerweek lang je Young Professional ontwikkeling een boost geven. Tijdens deze Nature Retreat leer je vertrouwen op je authenticiteit. En je leert je drijfveren kennen. Zodat je ontspannen gaat leven en werken vanuit flow. 

Lees meer.....

Naar bovenPersoonlijk leiderschap (sep-nov 2018)


Jij wil werken op een manier die helemaal bij je past. Zodat je werkt vanuit passie en plezier. Dat vraagt om een diep vertrouwen in jezelf en inzet van al je talenten.

Lees meer.....

Naar bovenRetreat Terschelling: flow in je werk (sept ’18)


Slapen onder een zeiltje middenin de duinen, jezelf diepgaand ervaren in de natuur en werken aan je professionele ontwikkeling....durf jij het aan?

Lees meer.....

Naar bovenNext Step..... trainingsweek op zeiljacht in Kroatië (sept 2018)


Ga mee op deze 7 daagse zeilreis. Een diepgaande trainingsweek naar persoonlijk leiderschap op de prachtige wateren van Kroatië. Kom erachter wie je nu werkelijk bent, en hoe je dit vertaalt naar je werk en je leven. En natuurlijk is er ook zon, zee en fun!

Lees meer.....

Naar bovenSpirit of the Wild Programma Zuid-Afrika (dec 2018)


De mens komt uit de natuur voort. Daar ligt de bron van alles wat we in ons hebben. In de kern bezit je enorm veel kracht, passie en bezieling. In onze westerse wereld echter hebben we vooral geleerd om ons hoofd te gebruiken.

Lees meer.....

Naar boven"Next Step..." trainingsweek Young Professionals in Marokko(feb 2019)


Ga mee op deze 7 daagse reis. Een diepgaande trainingsweek naar persoonlijk leiderschap in de ruige Marokkaanse heuvels.

Lees meer.....

Naar boven