Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Young Professional Retreat Slovenië: flow in je werk (aug ’18)

Een zomerweek lang je Young Professional ontwikkeling een boost geven. Tijdens deze Nature Retreat leer je vertrouwen op je authenticiteit. En je leert je drijfveren kennen. Zodat je ontspannen gaat leven en werken vanuit flow. Doe als Young Professional mee aan dit unieke programma in Slovenië en terug in Nederland.
Young Professional opdracht in de natuur

Dit levert het op:

 • Werken vanuit flow
 • Bewustwording van patronen die je stress geven
 • Vertrouwen op je innerlijk weten
 • Ontdekken wat je energie geeft en van daaruit gaan leven
 • Jouw unieke waarde inzetten op je werk; personal branding

Niet zeuren en doorgaan?

Als Young Professional zet je in op je werk. Er tegenaan gaan en niet teveel zeuren is je motto. Anderen kunnen altijd en overal op je rekenen. En ben je vrij dan is er is altijd wel iemand in de groepsapp die iets van je wil. Nee zeggen is soms lastig voor je. Ondertussen hol je maar door. Stress ligt op de loer, mogelijk heb je daar al last van. Je wilt wel carrière maken, maar hé dan op een manier die bij je past.

Zonder Stress aan het meer

Boost je ontwikkeling als Young Professional

Tijd voor een time-out! Geef je ontwikkeling een boost. Zodat je als Young Professional na de zomervakantie vrij van stress en heel anders in je werk staat. Op een prachtige plek in Triglav Nationaal Park in Slovenië maken we met elkaar de reis naar binnen. Naar manieren van werken en leven die beter bij je passen. Terug in Nederland houden we een coachingsgesprek om je doelen vast te houden. Na twee maanden volgt de hele groep een intervisiedag.

Onderdelen samengevat

 • Kennismakingsmiddag
 • Retreat trainingsweek Slovenië
 • Young Professional Coachingsgesprek
 • Intervisiedag hele groep

Ontspannen (zonder stress), authentiek en met resultaat

Je gaat je Authentiek Leiderschap ontdekken. Omdat je dichtbij jezelf blijft zet je jouw unieke waarde in. Je weet waar je als Young Professional voor staat en voegt iets toe aan je organisatie. Jij blij, zij blij!

Je ontdekt jouw invloed op factoren die stress geven. We geloven niet in lijstjes met tips&trics om overbelasting aan te pakken. Je leert er écht mee omgaan. Het resultaat ga je merken op je werk.

Back to Nature Slovenië

Onze thuisbasis is een vrijstaand huis in de heuvels van Triglav Nationaal Park. Niemand in de buurt. Je levert je mobiel en horloges in en leeft in het moment. Overdag gaan we vaak de natuur in en doen opdrachten. Een van de mooiste meertjes van Slovenië is op loopafstand. Hier kun je heerlijk zwemmen in puur bronwater. We leven zo puur natuur mogelijk. Denk aan eenvoudige maar lekkere maaltijden, en ’s avonds zitten bij het kampvuur. Met een omgeving waar nauwelijks licht is lijken de sterren op ons te vallen. Je kunt je ook af en toe even terugtrekken als je met niemand wilt praten.

Young professional retreat locatie Slovenie

Into the Wild!

Je werkt aan jezelf in een combi van natuurervaring, speelse vormen en coaching. Je voert opdrachten uit tijdens een wandeling, bij een stromende beek of mooie plek in het bos. Met de groep doe je opdrachten die je helpen bij je vraagstuk. En dat in een sfeer waarin het veilig is om helemaal jezelf te zijn. En natuurlijk is er tijd om lekker te chillen met elkaar!

Toe aan positieve verandering, of aan een week waarin je jezelf diepgaand wilt ontmoeten? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan, of neem deel aan onze Proeverij.

Praktische informatie

 • deelnameprijs:  zie hieronder bij aanmeldingsformulier
 • Logies en maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen.
 • De heenreis regel je zelf.
 • Maximum aantal deelnemers: 12 twintigers
 • Je bent gezond en in staat om een wandeling van minimaal 2 uur te maken
 • Je kunt aan je werkgever vragen of hij/zij (een deel van) deze clinic voor je wil betalen. Deze clinic is voor je werkgever interessant omdat je na deze clinic:
  • veel beter weet wat je wilt. Daardoor met veel meer plezier je werk doet
  • minder last van stress hebt en dus minder kans op vermoeidheid, ziekte en burn-out
  • beter in staat bent je talenten in te zetten, waarmee je van grotere waarde bent voor de werkgever

Deze clinic valt in de categorie natuurprogramma’s. Daarvoor zijn onze Ethische Code en de Algemene Voorwaarden van toepassing.

heb je nog vragen of wil je meer informatie:

 


Inschrijven is helaas niet meer mogelijk:

Vul onderstaand formulier als je de hoogte wilt worden gehouden