Thuiskomen bij Jezelf en Next Steps zetten

Authentiek Leiderschap: Jo Ha Kyu

 
Jo Ha Kyu is afkomstig uit de Japanse krijgskunst en het bewegingstheater. Het past ook prima in onze filosofie van Authentiek Leiderschap.
 
Het gaat uit van drie fases bij het tonen van Authentiek Leiderschap:
 

Fase 1: Jo:

Bewustzijn en voorbereiding. Je controleert je uitrusting. Zijn je al instrumenten, “wapens”, je talenten, vaardigheden en andere unieke kwaliteiten op orde. Weet je ze te vinden om in te zetten zodra dat nodig is. Ben je goed verbonden met je authentieke kern: je innerlijke kracht, je innerlijk weten en je dienstbaarheid voor de best mogelijke toekomst.

 

Fase 2 Ha:

Bewegen en waarnemen. Je komt in beweging en neemt waar wat er nu werkelijk gaande is. Je bent sensitief en alert op wat er zichtbaar, hoorbaar en voelbaar is. Zie, hoor, voel, ruik met al je zintuigen. Sta open voor alles wat zich aandient. Jouw authentieke aanwezigheid straalt kracht, intelligentie en passie uit.

 

Fase 3: Kyu:

Juiste actie op het juiste moment. “Jo” en “Ha” gaan samen op in één actie. Je gebruikt je “wapens”, je talenten en kwaliteiten. Met liefde, wijsheid en kracht doe je wat gedaan moet worden op dat moment, omdat dit is wie ten diepste je bent. Vanuit authenticiteit ben je van echte betekenis  voor anderen, voor de samenleving en voor de best mogelijke toekomst.  Authentiek actie = liefdevol, intelligent en krachtig.
 

 

In onze programma’s:

  1. Kom je in contact met je authentieke bronnen van kracht, wijsheid en liefde. Je ontdekt wie je echt bent en wat jij echt wilt gaan doen om van betekenis te zijn.
  2. Ontdek je al je talenten en kwaliteiten en ook die je tot nu toe verborgen houdt. Je bent zelfbewust en wordt sensitiever. Je ontwikkelt stevigheid, veerkracht en wendbaarheid onder alle “weers”-omstandigheden zowel privé als werk.
  3. Combineer je bovenstaande en pas je toe in je dagelijkse leven: Jo Ha Kyu
logo ival nature retreats 300x100px

Aanmelden nieuwsbrief

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor deze natuur retraite.
We nemen snel contact met je op.

Hartelijke groet,
IVAL Nature Retreats

Wat leuk dat je interesse hebt in onze retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen je op de hoogte houden.

Hartelijke groet,
IVAL Nature Retreats

Wat leuk dat je interesse hebt in onze natuur retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen snel op je vraag reageren.

Hartelijke groet,
IVAL Nature Retreats

logo ival nature retreats 300x100px

Contact opnemen

of stuur een e-mail bericht: