Introductieworkshop Authentiek Leiderschap met Ian Read

Op 1 februari wordt ‘s middags  een introductieworkshop op conferentiecentrum Samaya te Werkhoven gehouden over Authentiek Leiderschap: “Wat de natuur ons leert”.  Deze middag staan we stil bij de manier waarop we invulling geven aan ons leiderschap, zowel professioneel als privé. We wisselen van gedachten en laten ons inspireren door een speciale gast, Ian Read. Hij begeleidt leadership trails in de wildernis van Zuid‐Afrika.

Onze wereld lijkt steeds complexer te worden. Er wordt veel gevraagd van ons. Een turbulente wereld met veel onzekerheden en volop in verandering. De roep om nieuw en vooral ander leiderschap met aandacht voor menselijke maat, duurzaamheid en sociaal maatschappelijk bewustzijn wordt steeds duidelijker. Wat is ons kompas bij het geven van leiding aan onszelf en aan anderen? Door welke principes en overtuigingen laten we ons leiden? Welke prioriteiten stellen we?

 

Deze middag staan we stil bij de manier waarop authentiek leiderschap invulling kan geven aan ons leven, zowel professioneel als privé. We wisselen van gedachten en laten ons inspireren door een speciale gast, Ian Read. Hij is een zeer inspirerende wildernisgids en -coach die  leadership programma’s begeleidt in de wildernis van Zuid-Afrika.

Voor Ian is de natuur de grote inspirator. Tijdens zijn trails komen deelnemers uit hun comfort zone en los van hun normale dagelijkse leven. Van hieruit hervinden zij hun eigen natuurlijke en innerlijke bronnen, waarmee ze vanuit hun eigen kracht antwoorden kunnen zoeken voor hun zakelijke en privé uitdagingen.

Door zijn jarenlange ervaringen in de wildernis weet Ian als geen ander verbindingen te leggen tussen de vragen die ieder zich stelt en de antwoorden die de natuur daarop geeft. Het IvAL Authentic Leadershipprogramma van 12-21 april a.s. is de rode draad van deze middag

Ben je nieuwsgierig naar authentiek leiderschap en/of het programma in Zuid -Afrika, meld je hieronder aan.  Je bent van harte welkom.

  • Locatie: Conferentiecentrum Samaya – Werkhoven Hollendewagenweg 20, Werkhoven
  • Datum: vrijdag 1 februari 2019; inloop 13:00 uur; workshop: 13:30-16:30 uur
  • Deelnameprijs € 35,- (excl. BTW). Indien je besluit om je in te schrijven voor het IvAL Authentic Leadership programma, dan is deze workshop gratis.
Inschrijven/aanmelden
Straat, huisnummer, postcode, woonplaats