Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Opdrachtgevers

We hebben mogen werken voor:

Ervaringen:

Goed geholpen in mijn persoonlijke transformatie

Ik heb onder begeleiding van Johan meerdere wilderness-trails en workshops gedaan. Hij heeft mij goed geholpen in mijn persoonlijke transformatie van commercieel architect naar wat… Lees meer “Goed geholpen in mijn persoonlijke transformatie”

(Ronald, 59 jaar)

“Breathe in. Breathe out. Let it be.”

Terug naar de basis, midden in de prachtige natuur. Geen telefoon, geen tijd en geen verwachtingen. Alle tijd en rust om te ontdekken wat ik… Lees meer ““Breathe in. Breathe out. Let it be.””

(Sabina, 29 jaar)

Het is lastig woorden te geven aan deze mooie ervaring.

Het biedt rust en geeft ontspanning. De reis is voor iedereen een winst. Ik gun iedereen deze prachtige ervaring

Lotte, 28 jaar

dingen die ik vergeten was over mijzelf als persoon weer teruggevonden

Ik heb dingen die ik vergeten was over mijzelf als persoon weer teruggevonden en voor altijd opgeslagen

Remco, 19 jaar

Voor mezelf kiezen zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden

Dit programma heeft mij geholpen dicht bij mezelf te blijven en voor mezelf te durven kiezen. Zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden.… Lees meer “Voor mezelf kiezen zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden”

(Marjolein, 27 jaar)

Een groot cadeau, het effect was naderhand overweldigend

Mijn ervaring tijdens de authentiek leiderschap training met Helene en Johan was erg bijzonder. Sowieso op het moment zelf door de oefeningen, spellen en wonderlijke… Lees meer “Een groot cadeau, het effect was naderhand overweldigend”

(Martijn, 29 jaar)

De eerste stappen tot een bewuster en waardevoller leven zijn gemaakt.

Door even afstand te nemen van mijn dagelijkse leven en weg te gaan van alle afleiding kreeg ik de ruimte in mijn hoofd om na… Lees meer “De eerste stappen tot een bewuster en waardevoller leven zijn gemaakt.”

(Ilse, 24 jaar )

De natuur. Wat een heerlijke stilte. Wat een mooie sensatie. Nooit geweten.

De natuur. Wat een heerlijke stilte. Wat een mooie sensatie. Nooit geweten. Johan heeft mij geholpen te leren zien, horen en voelen in een zuivere… Lees meer “De natuur. Wat een heerlijke stilte. Wat een mooie sensatie. Nooit geweten.”

(Jan, 51 jaar)

Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht

Tijdens de week in Slovenië kwam ik tot rust, hierdoor heb ik veel dingen over mijzelf geleerd. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht, wat… Lees meer “Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht”

Marijn, 29 jaar

Aan iedereen aan te bevelen die ook maar een beetje twijfelt over waar hij/zij in het leven staat

Omdat ik nog middenin mijn burn-out zit was ik bang dat het weekend “blij met je baan” te zwaar voor me zou worden, maar ik… Lees meer “Aan iedereen aan te bevelen die ook maar een beetje twijfelt over waar hij/zij in het leven staat”

(Laura, 30 jaar)

Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf

Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf, waardoor duidelijker wordt welke keuzes je moet maken in je leven in Nederland. Het was… Lees meer “Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf”

(Esther, 27 jaar)

Het was een ervaring om niet snel te vergeten.

Bedankt dat ik het mocht meemaken

Omilio, 19 jaar

Ik heb doelen kunnen stellen die echt aansluiten bij wie ik ben

Het weekend Blij met je Baan is voor mij ontzettend waardevol geweest. Ik heb hierdoor niet alleen meer inzicht gekregen in mijn eigen gevoelens maar… Lees meer “Ik heb doelen kunnen stellen die echt aansluiten bij wie ik ben”

(Marlon, 28 jaar)

Het leverde me zoveel meer op dan verwacht

Het geheel aan activiteiten was prachtig en bijzonder leerzaam en verrijkend. Het project leverde me zoveel meer op dan verwacht, ik ben ontzettend dankbaar dat… Lees meer “Het leverde me zoveel meer op dan verwacht”

(Wietske, 40 jaar)

Ik kreeg ook de, op dat moment nodige, bevestiging dat ik er mag zijn.

Het was heel fijn om met een kleine groepje mensen die in soortgelijke situaties zitten even helemaal weg te gaan uit het normale leven. Er… Lees meer “Ik kreeg ook de, op dat moment nodige, bevestiging dat ik er mag zijn.”

(Jeanette, 24 jaar)

Je krijgt antwoord op vragen en doelen en gaat oude gevoelens een plek geven.

Ik had verwacht hindernissen in het leven op te zoeken en een manier te vinden om hiermee om te gaan. Dat is gelukt! Net zoals… Lees meer “Je krijgt antwoord op vragen en doelen en gaat oude gevoelens een plek geven.”

(Francis, 32 jaar)

Zeker een aanrader voor mensen die een druk leven hebben

Heerlijk om weer terug naar de basic te gaan zonder ruis van buitenaf. Je leert weer goed naar je zelf te kijken en wat je… Lees meer “Zeker een aanrader voor mensen die een druk leven hebben”

(Alexandra, 27 jaar)

Geen oordeel te vellen, maar vooral mee te denken in hoe ik vervolgstappen kan zetten

Helene is erg goed in het creëren van een veilig kader waarin ik mijn verhaal kan vertellen, zonder dat ik op mijn woorden hoef te… Lees meer “Geen oordeel te vellen, maar vooral mee te denken in hoe ik vervolgstappen kan zetten”

(Joep, 25 jaar)

Dit programma geeft de energie en inzichten om weer richting aan je leven te geven.

Ik heb het meest gehad aan het vertellen van ‘je levensverhaal’. Ik ontdekte dat ik niet alleen ben. Meerdere mensen maken moeilijke dingen mee, maar… Lees meer “Dit programma geeft de energie en inzichten om weer richting aan je leven te geven.”

(Kirsten, 19 jaar)

Ik had gehoopt op zelfontdekking en dat is ook uitgekomen.

Ik had gehoopt op zelfontdekking en dat is ook uitgekomen. Het heeft mij echt geholpen om bij mijzelf te komen, en weg van het dagelijkse… Lees meer “Ik had gehoopt op zelfontdekking en dat is ook uitgekomen.”

(Nienke, 25 jaar)

De natuur, coaches en oefeningen hebben bij mij iets in beweging gezet waarmee ik verder aan de slag kan.

Tijdens dit weekend heb ik na lange tijd weer ontspanning kunnen ervaren. Een essentieel belang om mijn zelf vertrouwen terug te winnen en in de… Lees meer “De natuur, coaches en oefeningen hebben bij mij iets in beweging gezet waarmee ik verder aan de slag kan.”

(Britt, 24 jaar)

Ik gun iedereen deze ervaring!

De trail in Zuid-Afrika onder leiding van Johan en Ian was en is een van de meest bijzondere ervaringen in mijn leven. Het volledig loskomen… Lees meer “Ik gun iedereen deze ervaring!”

(Marc, 48 jaar)

Ik doe nu gewoon wat voor mijzelf goed voelt

Ik heb hier een super ervaring gehad en ook veel leermomenten die mij verder in mijn leven gaan helpen. Ik doe nu gewoon wat voor… Lees meer “Ik doe nu gewoon wat voor mijzelf goed voelt”

(Mary-lou, 21 jaar)

Wees niet bang om jezelf open te stellen voor anderen.

Wees niet bang hulp te vragen. Wees niet bang om jezelf open te stellen voor anderen. Wees niet bang om keuzes te maken, want jij… Lees meer “Wees niet bang om jezelf open te stellen voor anderen.”

Klaus, 20 jaar

Nog steeds voel ik dat het allemaal anders is

….. Nog steeds voel ik dat het allemaal anders is, weet het soms niet goed uit te leggen. Wel dat mijn zintuigen nog steeds open… Lees meer “Nog steeds voel ik dat het allemaal anders is”

(Klaas Michiel, 57 jaar)