Het team

Onze trainers en coaches

Johan de Kleine

Johan de Kleine

Eigenaar, trainer & coach

Ik coach mensen in hun persoonlijke transformatieproces. Een proces waardoor ze open gaan en meer (zelf)compassie ervaren. Tegelijk komen ze in contact met hun innerlijke (mannelijke of vrouwelijke) kracht, waardoor ze weer meer levensenergie gaan ervaren.  Vanuit een diepere intuïtieve wijsheid ontdekken ze hun richting in hun leven. Dit allemaal te samen  zorgt voor een innerlijke transformatie naar  een meer zingevend en betekenisvoller leven.
Ik werk systemisch en oplossingsgericht, waarbij ik gebruik maak van familie, trauma en transformatie opstellingen, voice dialogue, spiral dynamics, psychodrama, systemische intelligentie bij transformatie. Ervaringsgericht leren en ontwikkelen past heel goed bij mijn stijl van coachen.
Helene Baarda

Helene Baarda

Associate trainer/coach

Als trainer/coach ga ik graag met je op zoek naar wat jou beweegt.  Op een eerlijke en open manier samen op zoek naar inzichten en de hefboom naar verandering. En het dan ook echt gaan doen.  Belangrijke waarden zijn voor mij authenticiteit, verbondenheid en zingeving. Ze kleuren mijn manier van werken. Mijn benadering is veilig, respectvol en ervaringsgericht.

Ik heb ruime ervaring met intervisie en training in organisaties (teamcoaching, gespreksvoering) en persoonlijke coaching. Maar vooral heel veel plezier in dit werk!

Ian Read

Ian Read

Freelance natuurgids/-coach

Mijn naam is Ian Read, ik ben wildernisgids & coach uit Zuid-Afrika. Al meer dan 15 jaar faciliteer ik “Rites of Passage” programma’s op wildernisplaatsen als Umfolozi game reserve, Drakenbergen, Bergplaas, Baviaanskloof, Cederberg.
Ik neem mensen mee die via een intense natuur retraite dichter bij zichzelf willen komen en daarmee een diepgaand transformatieproces in gang zetten naar nieuwe betekenisvolle wijze van leven en werken.in

Marlies-Mennega

Marlies Mennega

Associate trainer/coach

Ik werk met veel plezier met zowel volwassenen als kinderen. Mijn passie is om jou te faciliteren bij het ontdekken en leven vanuit je stralende zelf.

Heel graag deel ik wat ik geleerd heb met jou. Ik geniet ervan als jij zelf via bijvoorbeeld je verbeelding, creatieve expressie, voelen, stilte of beweging dieper verbonden raakt met je werkelijke zelf. En zelf tot inzichten en oplossingen komt. Je hebt zelf alles in je waar je naar op zoek bent. Zodat jij meer kunt zijn wie je van nature bent en je een vervullend leven kunt leiden die daadwerkelijk bij jou past. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.