Het team

Onze trainers en coaches

Johan de Kleine

Johan de Kleine

Eigenaar, trainer & coach

Als leiderschapscoach en -trainer begeleid ik leidinggevenden naar hun dienend en authentiek leiderschap.
Tevens adviseer en coach ik organisaties tijdens hun transformatie naar een samensturende (agile) organisatie, gebaseerd op organische principes uit de natuur. In het verlengde hiervan coach ik zowel leiderschapsteams alsmede de onderliggende autonome multidisciplinaire teams.

Mijn passie is mensen stevig te verbinden met hun eigen puurheid, authenticiteit en innerlijke kracht en wijsheden van leiderschap. Ik werk systemisch en oplossingsgericht, waarbij ik zowel diepgaand, confronterend als doelgericht intervenieer.

Helene Baarda

Helene Baarda

Associate trainer/coach

Als trainer/coach ga ik graag met je op zoek naar wat jou of jouw organisatie beweegt.  Op een eerlijke en open manier samen op zoek naar inzichten en de hefboom naar verandering. En het dan ook echt gaan doen.  Belangrijke waarden zijn voor mij authenticiteit, verbondenheid en zingeving. Ze kleuren mijn manier van werken. Mijn benadering is veilig, respectvol en ervaringsgericht.

Ik heb ruime ervaring met intervisie en training in organisaties (teamcoaching, gespreksvoering) en persoonlijke coaching. Maar vooral heel veel plezier in dit werk!