Het team

Onze trainers en coaches

Johan de Kleine

Johan de Kleine

Eigenaar, trainer & coach

Eigen puurheid, authenticiteit en innerlijke kracht

Ik streef mensen  stevig te verbinden met hun eigen authenticiteit, persoonlijke kracht en talenten. Nature retreats dragen hier op een prachtige en indrukwekkende manier bij. Naast dat ik deze programma’s al jarenlang heb mogen verzorgen voor anderen, blijf ik met enige regelmaat zelf ook nature retreats ondergaan. Omdat ik iedere keer weer blijf leren van de natuur.

Ik werk systemisch en oplossingsgericht, waarbij ik gebruik maak van organisatie opstellingen, voice dialogue, spiral dynamics, psychodrama, systemisch faciliteren en adviseren. Ervaringsgericht en agile leren staat centraal bij mij.

 

 

Helene Baarda

Helene Baarda

Associate trainer/coach

Als trainer/coach ga ik graag met je op zoek naar wat jou beweegt.  Op een eerlijke en open manier samen op zoek naar inzichten en de hefboom naar verandering. En het dan ook echt gaan doen.  Belangrijke waarden zijn voor mij authenticiteit, verbondenheid en zingeving. Ze kleuren mijn manier van werken. Mijn benadering is veilig, respectvol en ervaringsgericht.

Ik heb ruime ervaring met intervisie en training in organisaties (teamcoaching, gespreksvoering) en persoonlijke coaching. Maar vooral heel veel plezier in dit werk!