Het team

Onze trainers en coaches

Johan de Kleine

Johan de Kleine

Eigenaar, trainer & coach

Ik streef mensen  stevig te verbinden met hun eigen authenticiteit, persoonlijke kracht en talenten. Nature retreats dragen hier op een prachtige en indrukwekkende manier bij. Naast dat ik deze programma’s al jarenlang heb mogen verzorgen voor anderen, blijf ik met enige regelmaat zelf ook nature retreats ondergaan. Omdat ik iedere keer weer blijf leren van de natuur.

Ik werk systemisch en oplossingsgericht, waarbij ik gebruik maak van organisatie opstellingen, voice dialogue, spiral dynamics, psychodrama, systemisch faciliteren en adviseren. Ervaringsgericht en agile leren staat centraal bij mij.

 

 

Helene Baarda

Helene Baarda

Associate trainer/coach

Als trainer/coach ga ik graag met je op zoek naar wat jou beweegt.  Op een eerlijke en open manier samen op zoek naar inzichten en de hefboom naar verandering. En het dan ook echt gaan doen.  Belangrijke waarden zijn voor mij authenticiteit, verbondenheid en zingeving. Ze kleuren mijn manier van werken. Mijn benadering is veilig, respectvol en ervaringsgericht.

Ik heb ruime ervaring met intervisie en training in organisaties (teamcoaching, gespreksvoering) en persoonlijke coaching. Maar vooral heel veel plezier in dit werk!

Ian Read

Ian Read

Freelance natuurgids/-coach

Ian is een wildernisgids uit Zuid-Afrika. Al meer dan 15 jaar faciliteer ik “Rites of Passage” programma’s op wildernisplaatsen als Umfolozi game reserve, Drakenbergen, Bergplaas, Baviaanskloof, Cederberg.
Ik neem mensen mee die via een intense natuur retraite dichter bij zichzelf willen komen en daarmee een diepgaand transformatieproces in gang zetten naar nieuwe betekenisvolle wijze van leven en werken.

Marijke-Feiertag

Marijke Feiertag

Associate trainer/coach

Marijke is grondig opgeleid en ervaren als hulpverlener, coach en trainer. Zij werkt als innovatief adviseur voor o.a. overheden en heeft haar eigen praktijk als coach. “Ik vind het prachtig om dat wat onbewust is, in het bewustzijn te zien komen. De vele aspecten van het onderbewustzijn dragen bij aan jouw welzijn en persoonlijke en professionele bereik. Alles wat je daar ‘op kunt ruimen’ geeft het dubbele aan persoonlijke ruimte terug, is mijn ervaring. Mensen die met mij gewerkt hebben noemen mijn werkwijze soms onorthodox en zeer effectief. Ik ben toegewijd aan je vraagstuk en ben een ‘warrior’ aan je zijde.