Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Het team

Onze trainers en coaches

Johan de Kleine

Eigenaar, trainer & coach

Als leiderschapstrainer en leiderschapscoach begeleid ik (young) professionals & leaders naar hun dienend & authentiek leiderschap.
Daarnaast adviseer en coach ik organisaties en teams bij hun transformatie naar Natuurlijke organisaties, waaronder zelfsturende  teams of agile organisaties.

Mijn passie is mensen stevig te verbinden met hun eigen puurheid, authenticiteit en innerlijke kracht en wijsheden van leiderschap. Ik werk systemisch en oplossingsgericht, waarbij ik zowel diepgaand, confronterend als doelgericht intervenieer.

Helene Baarda

Freelance trainer/coach

Als trainer en coach begeleid ik je bij wat jou beweegt. Wat wil je begrijpen of veranderen? Zodat je vanuit je eigen kracht en vertrouwen tot mooie inzichten en keuzes komt.
 
Ik werk zowel vanuit verstilling en rust, en vanuit een meer speelse aanpak. Ik sluit daarbij aan bij wat bij jou past. Mijn benadering is veilig, eerlijk, respectvol en ervaringsgericht. Liefst werk ik in en met de natuur.

Ian Read

Freelance natuurgids/-coach

Ian is een wildernisgids uit Zuid-Afrika. Al meer dan 15 jaar faciliteert hij “Rites of Passage” programma’s op wildernisplaatsen als Umfolozi game reserve, Drakenbergen, Bergplaas, Baviaanskloof, Cederberg.
 
Hij neemt mensen mee die via een intense natuur retraite dichter bij zichzelf willen komen en daarmee een diepgaand transformatieproces in gang zetten naar nieuwe betekenisvolle wijze van leven en werken.