Johan de Kleine

Ival Nature retreats (ival.nl): Johan de Kleine

– Eigenaar IVAL Nature Retreats
– Facilitator natuur retraites
– Transformatie coach

Sinds 2009 begeleid ik als transformatiecoach mensen bij hun reis naar verbinding met hun pure zelf en de natuur. Het begeleiden van transformatieprocessen via natuur retraites is iets waar ik me als een vis in het water voel.

Ik heb in al die jaren mensen tussen de 18 en 75 jaar (waaronder jongeren uit de jeugdzorg en leiders uit de corporate wereld) mogen begeleiden in het ontdekken van hun authentieke natuur en het loslaten van oude zekerheden. De natuur versnelt deze beweging en biedt een onvoorwaardelijke holding space waarin je weer helemaal jezelf mag zijn.

Tijdens deze retraites ontdek je diep van binnen, wat jouw levenspad is en welke richting je op wilt gaan. Hierbij sta ik graag aan jouw zijde als gids en transformatie coach. Het is mijn passie om mensen tijdens deze retraites te begeleiden bij hun transformatie.

Achtergrond

Zelf heb ik diverse natuurprogramma’s gevolgd, waaronder een Wilderness Leadership Program, een Vision Quest (5 dagen solo zonder eten) en een nature retreat bij Native Americans. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd in Systemisch Faciliteren van Transformaties, Familie- en Organisatieopstellingen, Ervarings- en Oplossingsgericht Coachen, Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en meer.

Mijn stijl van werken

Deelnemers omschrijven mijn stijl als puur, oer, ruimte creërend, zekerheid biedend, goed luisterend en diepgaand. Ik ben in staat om mensen opnieuw geboren te laten worden en te transformeren door mijn Zijn. Mijn stijl van werken is gericht op het ervaringsgericht verbinden van hoofd, hart en handen. 

Leven vanuit ‘natuurlijke flow’

Het terugkeren naar jouw eigen natuur en dit vertalen naar de praktijk is waar het om draait. Op retraite ontdek je wat er werkelijk bij je speelt en wat jou ten diepste beweegt. Met herboren zelfvertrouwen versterk je jouw natuurlijke gedrag en geef je een nieuwe invulling aan je leven vanuit ‘flow’.

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor deze natuur retraite.
We nemen snel contact met je op.

Hartelijke groet,
IVAL Nature Retreats

Wat leuk dat je interesse hebt in deze natuur retraite.
We hebben je verzoek ontvangen en
zullen je op de hoogte houden.

Hartelijke groet,
IVAL Nature Retreats

Wat leuk dat je interesse hebt in onze natuur retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen snel op je vraag reageren.

Hartelijke groet,
IVAL Nature Retreats

logo ival nature retreats 300x100px

Contact opnemen