Johan de Kleine

– Eigenaar IVAL Nature Retreats
– Facilitator natuur retraites
– Transformatie coach

 

Telefoon: (+31) 0615 0715 62
E-mail: johandekleine@ival.nl

Reconnecting to self and to nature

Mijn eerste natuur retraite die ik als facilitator heb begeleid was in 2009, omdat ik graag mensen coach in hun persoonlijke transformatieproces. De natuur biedt namelijk een prachtige ruimte om deze transformatie te versnellen. Dat heb ondertussen mogen ervaren bij de deelnemers (van 18-75 jaar) die ik heb gecoacht in al die jaren.

Ondertussen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Voor mijzelf ben ik meerdere keren de natuur in geweest waaronder een Vision Quest (5 dagen solo zonder eten in de natuur) en een natuurprogramma bij Native Americans. Sinds 2007 is mediteren een vast dagelijks ritueel van mijn leven geworden.

Ik werk transformationeel, systemisch en oplossingsgericht, waarbij ik gebruik maak van familie, trauma en transformatie opstellingen, voice dialogue, spiral dynamics, psychodrama, systemische intelligentie bij transformatie. Authenticiteit, compassievolle aandacht, ervaringsgericht leren en ontwikkelen zijn de leidende principes in mijn werk en leven.

Wat deelnemers aan nature retreats over mij zeggen

Duurzame betekenisvolle resultaten vanuit realisme en bezieling

Mijn passie is mensen opnieuw hun ‘purpose’ (zingeving) te laten ervaren.  Door de liefde voor zichzelf, voor de natuur en voor anderen verder te ontwikkelen. Zodat zij hun authentieke talenten met meer levensenergie inzetten voor een fijn leven en hopelijk ook voor een betere planeet en samenleving.

Mijn stijl van werken als facilitator en coach

Naast deze natuur retraites, werk ik ook als zelfstandig ondernemer vanuit Leading Transformations voor organisaties, teams en leidinggevenden. Hier kun je nog meer informatie over mij vinden.