Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Johan de Kleine

Johan de KleineTrainer, coach en eigenaar

 

Naam: Johan de Kleine
Telefoon: (+31) 0615 0715 62
E-mail: johandekleine@ival.nl

 

Authentiek leiderschapstrainer en -coach

Als leiderschapstrainer en leiderschapscoach begeleid ik (young) professionals & leaders naar hun dienend & authentiek leiderschap. Dit doe ik in Nederland op (werk)locatie of via retraites in de Afrikaanse en Europese natuur.
Daarnaast adviseer en coach ik organisaties en teams bij hun transformatie naar Natuurlijke organisaties. Dit zijn organisaties die  gebaseerd op de principes uit de natuur. Zelfsturende of agile organisaties zijn bijvoorbeeld organisaties die grotendeels hierop zijn gebaseerd.

Mijn credo is:

“Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken”

Wat deelnemers aan trainingen en coachees over mij zeggen

Bezieling praktisch maken

Mijn passie is mensen stevig te verbinden met hun eigen puurheid, authenticiteit en innerlijke kracht en wijsheden van leiderschap. Ik werk systemisch en oplossingsgericht, waarbij ik zowel diepgaand, confronterend als doelgericht intervenieer. Ik maak daarbij gebruik van meditaties, familie- en trauma opstellingen, voice dialogue; psychodrama/theatervormen, oplossings- & ervaringsgericht coachen en de meest recente transformatiemethodieken.

Mijn stijl van werken als trainer en coach

Mijn aanpak als trainer en coach

meer over Johan

Overzicht aan gevolgde opleidingen en trainingen

Neem contact op met Johan de Kleine

Bel direct met Johan: 0615 0715 62 of vul onderstaand formulier in