Johan de Kleine

– Eigenaar IVAL Nature retreats
– Facilitator natuur retraites
– Transformatie coach

 

Telefoon:(+31) 0615 0715 62
E-mail:johandekleine@ival.nl

Reconnecting to self and to nature

Ik coach mensen in hun persoonlijke transformatieproces. Een proces waardoor ze open gaan en meer (zelf)compassie ervaren. Tegelijk komen ze in contact met hun innerlijke (mannelijke of vrouwelijke) kracht, waardoor ze weer meer levensenergie gaan ervaren.  Vanuit een diepere intuïtieve wijsheid ontdekken ze hun richting in hun leven. Dit allemaal te samen  zorgt voor een innerlijke transformatie naar  een meer zingevend en betekenisvoller leven.

“IVAL Nature Retreats” gaat naar die natuur locaties, waar transformatieprocessen gemakkelijk in beweging komen. Een transformatieve reis die in het begin best spannend is. Omdat je iets achter je wil laten. Soms hierover twijfelt. Of blijft piekeren, op zoek naar een alternatief waardoor het uitstelt. Ook omdat je niet niet wat de eindbestemming van deze transformatie-reis is, zullen hoofd en hart veel met elkaar in conflict zijn.

Vooral gedurende de beginfase van jouw transformatie, loop ik je graag met je mee in mijn rol van transformatiecoach. niet om je de weg te wijzen, maar om je helpen je eigen kompas te gebruiken. Zodat je zelf je eigen weg vindt. Ook begeleid ik je in het proces van loslaten van dat wat voorbij is.

Echter een transformatie laat zich nooit dwingen. Daarom hoeft een retraite niet direct een transformatie in te houden. Soms is enkel een ‘reset’ voldoende. Even helemaal tot rust en tot jezelf komen. De tijd nemen je voor meer inzicht en bijbehorende keuzes maken. Zaken op je werk of in je privé sfeer anders te doen. Samen met jou kijken we wat het karakter van je situatie en verlangen is: een reset, een transformatie of iets daar tussen in.

Ik coach/begeleid ondertussen al meer dan 10 jaar natuur retraites. Ik blijf genieten iedere retraite, omdat elke nieuwe retraite weer anders is. Want iedere groep is anders en elke deelnemer van zo’n groep heeft zijn of haar unieke persoonlijke reis.

Wat deelnemers aan nature retreats over mij zeggen

Duurzame betekenisvolle resultaten vanuit realisme en bezieling

Mijn passie is mensen opnieuw hun ‘purpose’ (zingeving) te laten ervaren.  Door de liefde voor zichzelf, voor de natuur en voor anderen verder te ontwikkelen. Zodat zij hun authentieke talenten met volle levensenergie inzetten voor een betere planeet en samenleving.
Kortom ik verbind deze diepere lagen van menszijn naar de dagelijkse realiteit van ons leven.

Mijn stijl van werken als facilitator en coach

Naast dit werk in de natuur, werk ik als zelfstandig ondernemer vanuit Leading Transformations voor organisaties, teams en leidinggevenden. Hier kun je nog meer informatie over mij vinden.