Marijke Feiertag

– Freelance facilitator natuur retraites
– Freelance coach
– Eigenaar FEIERTAG Training, coaching en advies

 

Telefoon:(+31)6 40 75 02 72
E-mail:marijke@feiertag.nu

Mijn naam is Marijke Feiertag en ik doe mijn naam (Feestdag in het Duits) eer aan door elke dag iets te vinden om te vieren. Als moeder en ondernemer heb ik veel om dankbaar voor te zijn. Deze trainingen en de Warrior principes komen voort uit de Japanse Krijgskunst, Oplossingsgericht waarnemen, NLP en mijn eigen ontwikkelingsreis als trainer, coach en adviseur.

Na een bewogen jeugd was het vinden van mijn eigen weg, een pad met kuilen, hobbels en gaten. De Warrior-mentaliteit, ‘energy-medicine’ en een dosis zelfcompassie maakten mijn stappen forser en sneller. Nu doe ik waar ik gelukkig van wordt: (groepen) mensen trainen en coachen om hun krachtbronnen te benutten. Elke keer als deelnemers zich bewust worden van hun verborgen mogelijkheden, maakt mijn hart een sprong en krijg ik een stoot van energie om verder te gaan.

Wat deelnemers over mij zeggen:

Warrior aan je zijde

Met mijn achtergrond in de Japanse Krijgskunst, reguliere hulpverlening en diverse coaching- en trainingsmethoden is mijn stijl van coaching intuïtief doch doelgericht. Ik vind het een eer wanneer je mij in vertrouwen neemt op dit kwetsbare moment. Ik werk als innovatief adviseur voor o.a. overheden en heb mijn eigen praktijk als coach. “Ik vind het prachtig om dat wat onbewust is, in het bewustzijn te zien komen. De vele aspecten van het onderbewustzijn dragen bij aan jouw welzijn en persoonlijke en professionele bereik. Alles wat je daar ‘op kunt ruimen’ geeft het dubbele aan persoonlijke ruimte terug, is mijn ervaring. Mensen die met mij gewerkt hebben noemen mijn werkwijze soms onorthodox en zeer effectief. Ik ben toegewijd aan je vraagstuk en ben een ‘warrior’ aan je zijde.