Marlies Mennega

– Freelance facilitator natuur retraites
– Freelance coach
– Eigenaar Praktijk Novaster en Hart van Yoga

 

Telefoon: (+31)627 865 009

Mijn naam is Marlies Mennega. Ik ben transformatiecoach en yoga docent. Met veel plezier werk ik met zowel volwassenen als kinderen.

Mijn passie is om jou te faciliteren bij het ontdekken en leven vanuit je stralende zelf.

Heel graag deel ik wat ik geleerd heb met jou. Ik geniet ervan als jij zelf via bijvoorbeeld je verbeelding, creatieve expressie, voelen, stilte of beweging dieper verbonden raakt met je werkelijke zelf. En zelf tot inzichten en oplossingen komt. Je hebt zelf alles in je waar je naar op zoek bent. Zodat jij meer kunt zijn wie je van nature bent en je een vervullend leven kunt leiden die daadwerkelijk bij jou past. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Wat anderen over Marlies zeggen


Mijn basis is gelegd bij mijn universitaire studie Klinische Psychologie. Aansluitend ben ik geschoold in  Systemisch werk; Familieopstellingen en Opvoedopstellingen, Opstellingen van het verlangen, de methode Voice dialogue, Psychodrama, de Helende reis, de psychofysieke methode Rots en water, Creatief Beeldend Coaching en Oplossingsgericht Werken.

Tot slot ben ik ook meditatielerares. Meer dan 20 jaar houd ik me dagelijks bezig met meditatie. Mijn interesse in de mens en wat ons beweegt,  wie wij zijn en zingeving is een rode draad in mijn leven. Meditatie, yoga en zelfreflectie zijn voor mij onmisbaar om in contact te zijn met het kompas in mezelf.

Een stukje van mijn levensreis