Thuiskomen bij Jezelf en Next Steps zetten

Visie

Bij IVAL Nature Retreats geloven we dat ieder individu de kracht heeft om een rijker en vervullend leven te leiden, door opnieuw verbinding te maken met de natuur en hun authentieke zelf. Onze missie is om deelnemers aan onze natuurretraites te ondersteunen in hun persoonlijke groei en welzijn, door middel van een unieke combinatie van natuur, ervaringsgerichte coaching en holistische benaderingen.

We geloven en weten dat een leven in harmonie met de natuur en je innerlijke authenticiteit essentieel is voor je welzijn en blijvende levensenergie. IVAL Nature Retreats helpt je om een diepe verbinding te creëren met je eigen natuurlijke zijn en de natuur om je heen. Onze begeleiding ondersteunt je in het (her)vinden van je authenticiteit en het leven vanuit je kernwaarden.

Onze visie is gebaseerd op de volgende kernwaarden:

  1. Verbondenheid met de natuur en het authentieke zelf: We geloven dat de natuur een krachtige helende en transformerende werking heeft en dat het herstellen van de verbinding met onze innerlijke authenticiteit essentieel is. We gebruiken de natuur als een essentieel instrument om deelnemers te helpen bij het ontwikkelen van een diepere verbinding met zichzelf en hun omgeving.
  2. Holistische benadering: We erkennen dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn. We streven ernaar om onze deelnemers te helpen groeien op alle niveaus van hun wezen. We bieden de ruimte en middelen om op een ontspannen en prettige manier te leren en groeien.
  3. Ervaringsgerichte coaching: Onze vrijblijvende coaching is gericht op het opdoen van diepgaande, persoonlijke ervaringen, zodat deelnemers leren wat voor hen waardevol is op een manier die verder gaat dan alleen mentale processen.
  4. Duurzame verandering: Ons doel is om deelnemers te helpen blijvende veranderingen in hun leven te realiseren, zodat ze niet enkel tot rust komen tijdens de retraite, maar ook na afloop een vernieuwd en rijker leven kunnen leiden.

Thuiskomen bij Jezelf en Next Steps zetten


Bij IVAL Nature Retreats streven we ernaar om een veilige, ondersteunende en inspirerende omgeving te bieden waarin onze deelnemers kunnen groeien en bloeien. 

Onze persoonlijke benadering en respect voor de natuur is voor ons heel belangrijk. We willen de natuur niet onnodig belasten en kiezen er daarom voor om onze groepen tijdens de retraites klein te houden, met slechts 6 tot 8 deelnemers. Op deze manier bieden we een intieme en individuele ervaring en kunnen we elke deelnemer de aandacht en begeleiding geven die hij of zij verdient. 

We zijn ervan overtuigd dat onze visie en benadering een blijvende impact zal hebben op het leven van degenen die deelnemen aan onze natuurretraites.

logo ival nature retreats 300x100px

Contact opnemen

of stuur een e-mail bericht:

logo ival nature retreats 300x100px

Aanmelden nieuwsbrief

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor deze natuur retraite.
We nemen snel contact met je op.

Hartelijke groet,
IVAL Nature Retreats

Wat leuk dat je interesse hebt in onze retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen je op de hoogte houden.

Hartelijke groet,
IVAL Nature Retreats

Wat leuk dat je interesse hebt in onze natuur retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen snel op je vraag reageren.

Hartelijke groet,
IVAL Nature Retreats