Betekenisvol, puur en authentiek werken

Werken vanuit authenticiteit en bezieling. Daar geloven wij in. Wij ondersteunen professionals en organisaties om dat mogelijk te maken.

Ten diepste jezelf zijn en je verbonden weten met je bron (of welk woord je er ook aan geeft), maakt vrij en creëert zingeving. Het is fijn werken als je steeds je eigen puurheid als vertrekpunt neemt. Je weet wat je in de wereld wil zetten. Door de juiste plek in een organisatie of samenleving in te nemen, realiseer je dit als vanzelf. Je weet dat je er echt toe doet, want je voegt betekenis toe.

Medewerkers die vanuit bezieling werken, realiseren voortdurend aanpassingen en innovaties voor hun organisatie. Ze bereiken organisatiedoelen op een flexibele en veerkrachtige manier. Ze houden van co-creëren, omdat ze weten dat je vanuit gezamenlijke authentieke talenten, expertise en ervaring slimmere oplossingen bereikt.

Naar boven


Organisaties met een ‘purpose’

Het is heerlijk werken in organisaties waar bevlogen mensen samenwerken voor een ‘purpose’. Medewerkers die samen weten welke richting het op gaat. Gericht op de ‘purpose’, van echte betekenis zijn voor een samenleving en de planeet een stukje beter maken.

Deze organisaties  organiseren zichzelf volgens de organische principes van de natuur. Wij noemen dit Natuurlijke Organisaties. Eigenaarschap tonen van hoog tot laag in alle organisatielagen. De welbekende organisatie hiërarchie wordt hiermee vervangen door (of valt samen met) een natuurlijke ordening van organisatielagen.

7 IvAL principes van natuurlijk organiseren©

Samensturing, zelfsturing, dienend leiderschap en authentiek leiderschap zijn de cruciale samenwerkingselementen. Ze maken optimaal gebruik van al het menselijk potentieel en geven elkaar een boost van energie.
Hiermee spelen deze organisaties continu flexibel in op de uitdagingen van vandaag en morgen omdat ze een diep vertrouwen hebben in het daadwerkelijk vervullen hun ‘purpose’. Geen golf is hun te hoog.

Authentiek bezielde medewerkers maken het verschil voor natuurlijke organisaties. Ze werken met hart voor de zaak (‘purpose’). Ze staan heel dicht bij zichzelf en daardoor zetten ze hun kwaliteiten en ervaring optimaal in voor een betere samenleving en een duurzamere aarde.

 

Naar boven


Wat is onze ‘purpose’ in betekenisvol en puur werken?

  • We adviseren, begeleiden en coachen organisaties op weg naar Natuurlijk Organiseren. We begeleiden organisaties in het creëren en vasthouden van een context waarin het voor mensen vanzelfsprekend is om vanuit authenticiteit en bezieling te werken.
  • Daarnaast trainen en coachen we professionals om deze shift naar authenticiteit en bezieling voor zichzelf te maken. We richten ons vooral op de young professionals en leidinggevenden, omdat zij de grootste hefboomwerking hebben in de transitie naar organisaties met een ‘purpose’.
  • Ten slotte verzorgen wij persoonlijk leiderschap-natuurprogramma’s voor speciale doelgroepen. Programma’s gericht op het verkrijgen van een betekenisvolle plek in de samenleving.

Spreekt ons verhaal je aan?  Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Dit mag je van ons verwachten:

Diepgang
Verbinden met wie
je ten diepste bent

Menselijke aandacht
Uniekheid van mensen
Betekenisvol organiseren

Ervaringsgericht leren
Dynamisch, verrassend, duurzaam

Puur & Natuur
Met de stroom van de natuur