Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Visie IvAL

Betekenisvol, puur en authentiek werken

Werken vanuit authenticiteit en bezieling. Daar geloven wij in. Wij ondersteunen professionals en organisaties om dat mogelijk te maken.

Ten diepste jezelf zijn en je verbonden weten met je bron (of welk woord je er ook aan geeft), maakt vrij en creëert zingeving. Het is fijn werken als je steeds je eigen puurheid als vertrekpunt neemt. Je weet wat je in de wereld wil zetten. Door de juiste plek in een organisatie of samenleving in te nemen, realiseer je dit als vanzelf. Je weet dat je er echt toe doet, want je voegt betekenis toe.

Authentiek bezielde medewerkers maken het verschil voor organisaties en samenleving. Ze werken met hart voor de zaak. Ze staan heel dicht bij zichzelf en daardoor zetten ze hun kwaliteiten en ervaring optimaal in voor de organisatie.

Naar boven


Organisaties met een ‘purpose’

Het is fijn samenwerken met organisaties waar bevlogen mensen werken. Je herkent deze organisaties aan de medewerkers die samen weten welke richting het op gaat. Gericht op de ‘purpose’, het grotere doel, organiseren ze zich steeds opnieuw volgens natuurlijke principes. Eigenaarschap tonen en inspelen op uitdagingen is wat ze doen. Ze maken optimaal gebruik van al het menselijk potentieel en geven elkaar een boost van energie. Geen golf is hun te hoog.

Medewerkers die vanuit bezieling werken realiseren voortdurend aanpassingen en innovaties voor hun organisatie. Ze bereiken organisatiedoelen op een flexibele en veerkrachtige manier. Ze houden van co-creëren, omdat ze weten dat je vanuit gezamenlijke expertise en ervaring slimmere oplossingen bereikt. Doordat ze wendbaar zijn en impact behalen stijgt de klanttevredenheid, en halen ze betere financiële resultaten.

Naar boven


Wat is onze ‘purpose’ in betekenisvol en puur werken?

  • We adviseren en coachen organisaties in Natuurlijk Organiseren. We begeleiden organisaties in het creëren en vasthouden van een context waarin het voor mensen vanzelfsprekend is om vanuit authenticiteit en bezieling te werken.
  • Daarnaast trainen en coachen we professionals om deze shift naar authenticiteit en bezieling voor zichzelf te maken. We richten ons vooral op de young professionals en leidinggevenden, omdat zij de grootste hefboomwerking hebben in de transitie naar organisaties met een ‘purpose’.
  • Ten slotte verzorgen wij persoonlijk leiderschap-natuurprogramma’s voor speciale doelgroepen. Programma’s gericht op het verkrijgen van een betekenisvolle plek in de samenleving.

Naar boven


Dit mag je van ons verwachten:

Diepgang
Verbinden met wie
je ten diepste bent

Menselijke aandacht
Uniekheid van mensen
Betekenisvol organiseren

Ervaringsgericht leren
Dynamisch, verrassend, duurzaam

Puur & Natuur
Met de stroom van de natuur

Spreekt ons verhaal je aan?  Dan gaan we graag met jou in gesprek.

When you come here to help me,
please walk on.

When you come here,
because your liberation is bound with mine,
let’s walk together
(unknown aboriginal)

Ik wil graag een kennismakingsgesprek
Bel direct met: 0615 0715 62 of vul onderstaand formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.