Visie

Hiker standing top of the hill front of beautiful idyllic landscape in Mäntyharju, Finland

IVAL Nature Retreats richt zich op het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap en authenticiteit. Wanneer je authentiek bent, dan ben je in contact met je ware Natuur. Je weet wie je ten diepste bent en wat je purpose is, jouw waardevolle bijdrage voor anderen, samenleving en planeet. Hier leer je om je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen en je authenticiteit diepgaander te ontdekken en deze twee samen te laten werken. Richting en invulling geven aan het leven vanuit wie jij van Nature bent.

We zien een maatschappelijke trend dat steeds meer mensen het contact met hun eigen leiderschap en authenticiteit zijn kwijtgeraakt.
Mensen die hooguit 20% van hun tijd nog besteden aan wat werkelijk bij ze past. 80% van de leven besteden ze aan zaken die ze niet willen, maar om wat voor reden dan ook wel moeten doen (bestaanszekerheid, geld, de organisatie wil het zo, leeftijd, achtergrond, geen ander alternatief).

Herken je dit en gun jij jezelf een betekenisvoller leven? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Iedereen ervaart dagelijks dat onze huidige systemen (onderwijs, zorg, voedsel, banken, vervoer, politiek, etc. ) aan het vastlopen zijn, omdat ze geen adequate antwoorden meer kunnen geven op de uitdagingen van vandaag en morgen. Vaak wijzen we dan naar anderen, dus naar elkaar. Toch zijn we allemaal mensen,mdiemdiep van binnen verlangen naar hetzelfde. Laten we daarom eens beginnen bij onszelf. Toon persoonlijk leiderschap en blijf authentiek, ongeacht welke functie of rol je nu vervult in de maatschappij.

A change of meaning, requires a change of being (David Bohm)

Stel je eens voor dat jij samen met steeds meer anderen gaat leven en werken vanuit persoonlijk leiderschap en authenticiteit. Dat medici, docenten, ICT-ers, managers, verkopers, ambtenaren enz. ervoor kiezen weer te gaan werken vanuit bezieling, waardoor ze samen de samenleving en de planeet een stukje beter maken. Dat ook jij van echte waarde en betekenis bent.