Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Voor Organisaties

Als organisatie heb je (nieuwe) medewerkers met kennis en ervaring. Klanten en medewerkers scoren de hoogste tevredenheid wanneer de medewerkers de beste versie van zichzelf mogen zijn. Wij begeleiden je daarbij met trainingen, retraites en intervisie.

Potentieel talent optimaal inzetten

Wij leren jouw mensen om vanuit hun authentieke leiderschap het beste uit zichzelf te halen. Wat ten goede komt aan jouw organisatie en uiteindelijk de maatschappij. Je vraagt je misschien af:

    • hoe krijg je nieuwe mensen waarbij hun potentieel optimaal benut wordt, wat bijdraagt aan vernieuwing, verfrissing en inspiratie voor de organisatie?
    • hoe voorkom je dat ze verleid worden om zich teveel aan te passen aan de huidige bedrijfscultuur? Zodat er geen potentieel talent verloren gaat?

 

Coaching en begeleiding

Met coaching en training op maat tillen we jouw medewerkers en teams naar een hoger niveau. Ons aanbod richt zich hoofdzakelijk op Young Professionals en (hun) leidinggevenden. Daarnaast organiseren we meerdere programma’s voor teams en/of leidinggevenden. Hieronder vind je een selectie van ons aanbod.

In-company programma’s voor organisaties

Dienend Leiderschap inspiratie workshop:

Intercultureel leiderschapstransformatie programma voor young professionals:

Dienend Leiderschap programma:

Authentiek Leiderschap traineeship:

Nature retraite voor een leiderschapsteam:

Intervisieworkshops voor young professionals: