Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Young professionals

Je bent young professional…

Als je innerlijk kompas steeds de richting mag bepalen van je leven je werk, zit je vol levensenergie en vertrouwen. En dat straal je ook uit. Je wil graag van betekenis zijn in je werk, en voor de maatschappij. Zet je unieke talenten in en mensen zullen je waarderen, gewoon om wie je bent.

Wat is je behoefte?

Leiderschap en
invloed
Carrière
coaching
Blij met je baan
flow in je werk
Jouw ‘Next Step’
vaststellen

Dit kan je verwachten:

Diepgang
Verbinding
met wie je werkelijk bent

Individuele aandacht
om het beste uit jezelf te halen

Ervaringsgericht leren
Dynamische en verrassende werkvormen

Puur & Natuur
Trainingen en retraites
op unieke locaties

Leadership is about
creating new realities

Leiderschap tonen & invloed uitoefenen

Jij wil je eigen natuurlijke persoonlijke identiteit verder ontwikkelen. Waardoor je meer invloed en overtuigingskracht hebt op je werk. Dat vraagt om een diep vertrouwen in jezelf en inzet van al je talenten. Werken vanuit passie en plezier!! Je wil van betekenis zijn in je werk, waarbij je leert omgaan met de eisen en verwachtingen die daar gelden.

Overzicht trainingen & programma’s ‘Leiderschap en invloed’:

Dit kan je verwachten:

 • Diepgang
 • Individuele aandacht
 • Ervaringsgericht leren
 • Puur & natuur

Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Carrière coaching

Wellicht heb je al naar vacatures gekeken op diverse internetsites.Je hebt mensen gesproken die heel enthousiast praten over hun stap die zij al hebben gemaakt, maar die jij nog moet maken. Dat vind je best spannend, want het is een onbekend terrein voor je en je hebt vele vragen.

Met een ervaren carrière coach ga je jouw carrière richting en inhoud geven. Daarvoor maak je gebruik van ons 9-vlaks loopbaanmodel.

Overzicht aanbod carrière coaching:

Dit kan je verwachten:

 • Diepgang
 • Individuele aandacht
 • Ervaringsgericht leren
 • Puur & natuur

Ontspannen leven en werken vanuit flow

Blij met je Baan, flow in je werk

Je bent young professional, klaar met je studie en bent een tijdje aan het werk. Je vraagt je af, is dit nu de baan waar ik echt blij van wordt. Is dit wel de juiste baan voor mij? Ligt het aan mij dat ik nog niet de flow en het plezier in het werk heb gevonden. Zal ik van baan veranderen, moet ik iets aan mezelf veranderen? Wat van mezelf mag ik laten zien op het werk.

Hoe blijf je trouw aan jezelf in een wereld vol eisen en verwachtingen. Zonder social media en horloge en los van verwachtingen van anderen ga je met anderen de diepte in. We overnachten op een bijzondere natuurplek in Nederland.

Overzicht trainingen ‘Blij met je Baan’ & Flow in je Werk:

Dit kan je verwachten:

 • Diepgang
 • Individuele aandacht
 • Ervaringsgericht leren
 • Puur & natuur

Deelnemers over Blij met je Baan & Flow in je Werk trainingen:

Ik kreeg ook de, op dat moment nodige, bevestiging dat ik er mag zijn.

Het was heel fijn om met een kleine groepje mensen die in soortgelijke situaties zitten even helemaal weg te gaan uit het normale leven. Er… Lees meer “Ik kreeg ook de, op dat moment nodige, bevestiging dat ik er mag zijn.”

(Jeanette, 24 jaar)

De natuur, coaches en oefeningen hebben bij mij iets in beweging gezet waarmee ik verder aan de slag kan.

Tijdens dit weekend heb ik na lange tijd weer ontspanning kunnen ervaren. Een essentieel belang om mijn zelf vertrouwen terug te winnen en in de… Lees meer “De natuur, coaches en oefeningen hebben bij mij iets in beweging gezet waarmee ik verder aan de slag kan.”

(Britt, 24 jaar)

“Breathe in. Breathe out. Let it be.”

Terug naar de basis, midden in de prachtige natuur. Geen telefoon, geen tijd en geen verwachtingen. Alle tijd en rust om te ontdekken wat ik… Lees meer ““Breathe in. Breathe out. Let it be.””

(Sabina, 29 jaar)

Aan iedereen aan te bevelen die ook maar een beetje twijfelt over waar hij/zij in het leven staat

Omdat ik nog middenin mijn burn-out zit was ik bang dat het weekend “blij met je baan” te zwaar voor me zou worden, maar ik… Lees meer “Aan iedereen aan te bevelen die ook maar een beetje twijfelt over waar hij/zij in het leven staat”

(Laura, 30 jaar)

Zeker een aanrader voor mensen die een druk leven hebben

Heerlijk om weer terug naar de basic te gaan zonder ruis van buitenaf. Je leert weer goed naar je zelf te kijken en wat je… Lees meer “Zeker een aanrader voor mensen die een druk leven hebben”

(Alexandra, 27 jaar)

Ik heb doelen kunnen stellen die echt aansluiten bij wie ik ben

Het weekend Blij met je Baan is voor mij ontzettend waardevol geweest. Ik heb hierdoor niet alleen meer inzicht gekregen in mijn eigen gevoelens maar… Lees meer “Ik heb doelen kunnen stellen die echt aansluiten bij wie ik ben”

(Marlon, 28 jaar)

Ontdek wat je
echt belangrijk vindt

Jouw ‘Next Step’ vaststellen

Een diepgaande trainingsweek om je volgende stap in je loopbaan richting en inhoud te geven. Maak echt contact met wie je nu werkelijk bent. Ontdek nog meer unieke talenten. Leer, hoe je dit concreet vertaalt naar jouw huidige werk.

Met ervaren coaches bespreek je jouw thema’s op unieke (buitenlandse) natuurlocaties.

Overzicht trainingen 'Next Step':

Dit kan je verwachten:

 • Diepgang
 • Individuele aandacht
 • Ervaringsgericht leren
 • Puur & natuur

Wat deelnemers zeggen over de 'Next" Step trainingen

De eerste stappen tot een bewuster en waardevoller leven zijn gemaakt.

Door even afstand te nemen van mijn dagelijkse leven en weg te gaan van alle afleiding kreeg ik de ruimte in mijn hoofd om na… Lees meer “De eerste stappen tot een bewuster en waardevoller leven zijn gemaakt.”

(Ilse, 24 jaar )

Een groot cadeau, het effect was naderhand overweldigend

Mijn ervaring tijdens de authentiek leiderschap training met Helene en Johan was erg bijzonder. Sowieso op het moment zelf door de oefeningen, spellen en wonderlijke… Lees meer “Een groot cadeau, het effect was naderhand overweldigend”

(Martijn, 29 jaar)

Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf

Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf, waardoor duidelijker wordt welke keuzes je moet maken in je leven in Nederland. Het was… Lees meer “Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf”

(Esther, 27 jaar)

Voor mezelf kiezen zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden

Dit programma heeft mij geholpen dicht bij mezelf te blijven en voor mezelf te durven kiezen. Zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden.… Lees meer “Voor mezelf kiezen zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden”

(Marjolein, 27 jaar)

We willen graag met je in gesprek

Neem contact op via whatsapp!

Bel direct met: 0615 0715 62 of vul onderstaand formulier dan nemen wij contact met jou op