Doen waarvoor
je geboren bent

Young professionals

Je staat voor keuzemomenten. Een carrière starten, nadenken over je woonplek, gelukkig worden in de liefde, wellicht denk je al aan kinderen… Hoe ga je daarmee om.

  • Je wil meer leiderschap tonen op je werk, meer invloed en profilering.
  • Je wil meer zelfvertrouwen of energieker voelen.
  • Je heb last van onrust op je werk en/of keuzestress.
  • Jouw baan is onder jouw niveau en/of past nog niet bij je.
  • Hoe blijf jij trouw aan wat jezelf en terwijl je tegelijk wilt blijven voldoen aan de verwachtingen van anderen?

En je wil graag leren om:

  • Diepgang
  • Echte aandacht
  • Ervaringsgericht leren
  • Puur & Natuur
Leiderschap tonen en invloed hebbenDe ‘Next Step…’ vaststellen(Beter) omgaan met onrust en stress
Wat deelnemers na afloop zeggen…

 

Voor mezelf kiezen zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden


Dit programma heeft mij geholpen dicht bij mezelf te blijven en voor mezelf te durven kiezen. Zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden. Ook heb ik ervaren wat rust, meditatie & natuur daarin kunnen betekenen.

(Marjolein, 27 jaar)

“Breathe in. Breathe out. Let it be.”


Terug naar de basis, midden in de prachtige natuur. Geen telefoon, geen tijd en geen verwachtingen. Alle tijd en rust om te ontdekken wat ik echt belangrijk vind, waar ik sta en waar ik naartoe wil. Hier gaat het om mij. Verhelderende opdrachten, fijne één op één gesprekken en ruimte om tot jezelf te komen en echt te voelen. Een absolute aanrader!

“And into the forest I go, to lose my mind and find my soul.”

(Sabina, 29 jaar)

Aan iedereen aan te bevelen die ook maar een beetje twijfelt over waar hij/zij in het leven staat


Omdat ik nog middenin mijn burn-out zit was ik bang dat het weekend “blij met je baan” te zwaar voor me zou worden, maar ik had het gevoel dat ik spijt zou krijgen als ik niet zou gaan. Het weekend gaf me juist zoveel energie dat ik het niet had willen missen. Het delen van ervaringen en verkrijgen van nieuwe inzichten maakt dat ik deze training aan iedereen die ook maar een beetje twijfelt over waar hij/zij in het leven staat zou aanbevelen.

(Laura, 30 jaar)

De natuur, coaches en oefeningen hebben bij mij iets in beweging gezet waarmee ik verder aan de slag kan.


Tijdens dit weekend heb ik na lange tijd weer ontspanning kunnen ervaren. Een essentieel belang om mijn zelf vertrouwen terug te winnen en in de toekomst meer voor mezelf te gaan kiezen. De natuur, coaches en oefeningen hebben bij mij iets in beweging gezet waarmee ik verder aan de slag kan.

(Britt, 24 jaar)

Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf


Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf, waardoor duidelijker wordt welke keuzes je moet maken in je leven in Nederland. Het was heel fijn om met een kleine groep dit proces in te gaan’

(Esther, 27 jaar)

Een groot cadeau, het effect was naderhand overweldigend


Mijn ervaring tijdens de authentiek leiderschap training met Helene en Johan was erg bijzonder. Sowieso op het moment zelf door de oefeningen, spellen en wonderlijke wandelingen in de natuur. De week was daarmee al een groot cadeau maar het effect daarvan naderhand was overweldigend. Ik ervaar nog meer vrede en rust in mijn leven, durf mezelf te zijn zonder excuses te maken en heb tegelijkertijd helder wat de praktische stappen daarbij zijn in mijn leven. Ik kijk met grote dankbaarheid terug!

(Martijn, 29 jaar)

Ik heb doelen kunnen stellen die echt aansluiten bij wie ik ben


Het weekend Blij met je Baan is voor mij ontzettend waardevol geweest. Ik heb hierdoor niet alleen meer inzicht gekregen in mijn eigen gevoelens maar ik heb ook een aantal doelen kunnen stellen die echt aansluiten bij wie ik ben en welke ik niet eerder heb durven stellen. De natuur, de opbouw in de opdrachten en het luisterend oor van zowel Johan als Helene zorgen ervoor dat je in alle rust jezelf beter leert kennen. Ik kan iedere jongvolwassene aanraden.

(Marlon, 28 jaar)

De eerste stappen tot een bewuster en waardevoller leven zijn gemaakt.


Door even afstand te nemen van mijn dagelijkse leven en weg te gaan van alle afleiding kreeg ik de ruimte in mijn hoofd om na te denken over de grote lijn in m’n leven. Door de gesprekken met coaches en deelnemers en de opdrachten kon ik objectiever naar mijn leven kijken. Ik vond een soort kracht die me zelfverzekerder maakte en waardoor ik me voornam om alleen nog maar dingen te gaan doen waar ik blij van word. Doordat ik zoveel dagen achtereen zo intensief bezig was met erachter te komen wat ik belangrijk vind in het leven overviel me opeens een soort inzicht alsof ik getroffen was door de bliksem en leek ik het ‘opeens’ te weten. Door daar ook nog concrete plannen aan te hangen, gevormd door gesprekken met de coaches en de deelnemers, zijn de eerste stappen tot een bewuster en waardevoller leven snel gemaakt.

(Ilse, 24 jaar )

Ik kreeg ook de, op dat moment nodige, bevestiging dat ik er mag zijn.


Het was heel fijn om met een kleine groepje mensen die in soortgelijke situaties zitten even helemaal weg te gaan uit het normale leven. Er werd een veilige omgeving gecreërd waarbij ik al mijn twijfels en zorgen durfde te delen. Ik kreeg ook de, op dat moment nodige, bevestiging dat ik er mag zijn.
Het was een intensief, maar waardevol weekend vol goede gesprekken. En ondertussen even niet op mijn telefoon of horloge kunnen kijken was heerlijk.

(Jeanette, 24 jaar)

Zeker een aanrader voor mensen die een druk leven hebben


Heerlijk om weer terug naar de basic te gaan zonder ruis van buitenaf.
Je leert weer goed naar je zelf te kijken en wat je eigen behoeftes zijn en in mijn geval weer positief denken en kijken naar het leven door te genieten van alles om je heen van de natuur. Zeker een aanrader voor mensen die een druk leven hebben en weinig tijd hebben voor zichzelf en om te beseffen wat er nou echt belangrijk is in het leven.

(Alexandra, 27 jaar)

Naar boven