Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Young professionals

Je bent young professional…

Als je innerlijk kompas steeds de richting mag bepalen van je leven je werk, zit je vol levensenergie en vertrouwen. En dat straal je ook uit. Je wil graag van betekenis zijn in je werk, en voor de maatschappij. Zet je unieke talenten in en mensen zullen je waarderen, gewoon om wie je bent.

En je wil dit graag leren:

Leiderschap tonen & invloed uitoefenen


Jouw ‘Next Step’ vaststellen


(Beter) omgaan met onrust en stress


Dit kan je verwachten:

Diepgang
Verbinding
met wie je werkelijk bent

Individuele aandacht
om het beste uit jezelf te halen

Ervaringsgericht leren
Dynamische en verrassende werkvormen

Puur & Natuur
Trainingen en retraites
op unieke locaties

Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Leiderschap tonen & invloed uitoefenen

Jij wil je eigen natuurlijke persoonlijke identiteit verder ontwikkelen. Waardoor je meer invloed en overtuigingskracht hebt op je werk. Dat vraagt om een diep vertrouwen in jezelf en inzet van al je talenten. Werken vanuit passie en plezier!! Je wil van betekenis zijn in je werk, waarbij je leert omgaan met de eisen en verwachtingen die daar gelden.

Ga naar trainingsaanbod >

Overzicht trainingen & programma’s ‘Leiderschap en invloed’:

Ontdek wat je
echt belangrijk vindt

Jouw ‘Next Step’ vaststellen

Een diepgaande trainingsweek om je volgende stap in je loopbaan richting en inhoud te geven. Maak echt contact met wie je nu werkelijk bent. Ontdek nog meer unieke talenten. Leer, hoe je dit concreet vertaalt naar jouw huidige werk.

Met ervaren coaches bespreek je jouw thema’s op unieke (buitenlandse) natuurlocaties.

Ga naar trainingsaanbod >

Wat deelnemers zeggen over de ‘Next” Step trainingen

De eerste stappen tot een bewuster en waardevoller leven zijn gemaakt.

Door even afstand te nemen van mijn dagelijkse leven en weg te gaan van alle afleiding kreeg ik de ruimte in mijn hoofd om na… Lees meer “De eerste stappen tot een bewuster en waardevoller leven zijn gemaakt.”

(Ilse, 24 jaar )

Voor mezelf kiezen zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden

Dit programma heeft mij geholpen dicht bij mezelf te blijven en voor mezelf te durven kiezen. Zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden.… Lees meer “Voor mezelf kiezen zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden”

(Marjolein, 27 jaar)

Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf

Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf, waardoor duidelijker wordt welke keuzes je moet maken in je leven in Nederland. Het was… Lees meer “Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf”

(Esther, 27 jaar)

Een groot cadeau, het effect was naderhand overweldigend

Mijn ervaring tijdens de authentiek leiderschap training met Helene en Johan was erg bijzonder. Sowieso op het moment zelf door de oefeningen, spellen en wonderlijke… Lees meer “Een groot cadeau, het effect was naderhand overweldigend”

(Martijn, 29 jaar)

Overzicht trainingen 'Next Step':

Ontspannen leven en werken vanuit flow

(Beter) omgaan met onrust en stress

Als Young Professional zet je in op je werk. Er tegenaan gaan en niet teveel zeuren is je motto. Anderen kunnen altijd en overal op je rekenen. En ben je vrij dan is er is altijd wel iemand in de groepsapp die iets van je wil. Nee zeggen is soms lastig voor je. Ondertussen hol je maar door. Stress ligt op de loer, mogelijk heb je daar al last van. Je wilt wel carrière maken, maar hé dan op een manier die bij je past.

Ga naar trainingsaanbod >

Deelnemers over '(Beter) omgaan met onrust en stress' trainingen:

Zeker een aanrader voor mensen die een druk leven hebben

Heerlijk om weer terug naar de basic te gaan zonder ruis van buitenaf. Je leert weer goed naar je zelf te kijken en wat je… Lees meer “Zeker een aanrader voor mensen die een druk leven hebben”

(Alexandra, 27 jaar)

“Breathe in. Breathe out. Let it be.”

Terug naar de basis, midden in de prachtige natuur. Geen telefoon, geen tijd en geen verwachtingen. Alle tijd en rust om te ontdekken wat ik… Lees meer ““Breathe in. Breathe out. Let it be.””

(Sabina, 29 jaar)

De natuur, coaches en oefeningen hebben bij mij iets in beweging gezet waarmee ik verder aan de slag kan.

Tijdens dit weekend heb ik na lange tijd weer ontspanning kunnen ervaren. Een essentieel belang om mijn zelf vertrouwen terug te winnen en in de… Lees meer “De natuur, coaches en oefeningen hebben bij mij iets in beweging gezet waarmee ik verder aan de slag kan.”

(Britt, 24 jaar)

Ik heb doelen kunnen stellen die echt aansluiten bij wie ik ben

Het weekend Blij met je Baan is voor mij ontzettend waardevol geweest. Ik heb hierdoor niet alleen meer inzicht gekregen in mijn eigen gevoelens maar… Lees meer “Ik heb doelen kunnen stellen die echt aansluiten bij wie ik ben”

(Marlon, 28 jaar)

Aan iedereen aan te bevelen die ook maar een beetje twijfelt over waar hij/zij in het leven staat

Omdat ik nog middenin mijn burn-out zit was ik bang dat het weekend “blij met je baan” te zwaar voor me zou worden, maar ik… Lees meer “Aan iedereen aan te bevelen die ook maar een beetje twijfelt over waar hij/zij in het leven staat”

(Laura, 30 jaar)

Ik kreeg ook de, op dat moment nodige, bevestiging dat ik er mag zijn.

Het was heel fijn om met een kleine groepje mensen die in soortgelijke situaties zitten even helemaal weg te gaan uit het normale leven. Er… Lees meer “Ik kreeg ook de, op dat moment nodige, bevestiging dat ik er mag zijn.”

(Jeanette, 24 jaar)

Overzicht trainingen'(Beter) omgaan met onrust en stress':