Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Young professionals

Je bent young professional…

Als je innerlijk kompas steeds de richting mag bepalen van je leven je werk, zit je vol levensenergie en vertrouwen. En dat straal je ook uit. Je wil graag van betekenis zijn in je werk, en voor de maatschappij. Zet je unieke talenten in en mensen zullen je waarderen, gewoon om wie je bent.

Wat is je behoefte?

Leiderschap en
invloed
Carrière
coaching
Blij met je baan
flow in je werk
Jouw ‘Next Step’
vaststellen

Dit mag je van ons verwachten:

Diepgang
Verbinden met wie
je ten diepste bent

Menselijke aandacht
Uniekheid van mensen
Betekenisvol organiseren

Ervaringsgericht leren
Dynamisch, verrassend, duurzaam

Puur & Natuur
Met de stroom van de natuur

Leadership is about
creating new realities

Leiderschap tonen & invloed uitoefenen

Jij wil je eigen natuurlijke persoonlijke identiteit verder ontwikkelen. Waardoor je meer invloed en overtuigingskracht hebt op je werk. Dat vraagt om een diep vertrouwen in jezelf en inzet van al je talenten. Werken vanuit passie en plezier!! Je wil van betekenis zijn in je werk, waarbij je leert omgaan met de eisen en verwachtingen die daar gelden.

Overzicht trainingen & programma’s ‘Leiderschap en invloed’:

Dit kan je verwachten:

 • Diepgang
 • Individuele aandacht
 • Ervaringsgericht leren
 • Puur & natuur

Het verschil maken
vanuit je ware Natuur

Carrière coaching

Als je toe bent aan een nieuwe stap in je carrière heb je veel om over na te denken. Zoek jij een baan waarmee je goed op je plek bent, en wil je iets bijdragen aan de samenleving? Onderzoek wat voor jou zinvol en uitdagend werk is.

Met een ervaren carrière coach ga je jouw carrière richting en inhoud geven. Daarvoor maak je gebruik van ons 9-vlaks loopbaanmodel.

Overzicht aanbod carrière coaching:

Dit kan je verwachten:

 • Diepgang
 • Individuele aandacht
 • Ervaringsgericht leren
 • Puur & natuur

Ontspannen leven en werken vanuit flow

Blij met je baan, flow in je werk

Je bent young professional, klaar met je studie en bent een tijdje aan het werk. Je vraagt je af, is dit nu de baan waar ik echt blij van wordt. Is dit wel de juiste baan voor mij? Ligt het aan mij dat ik nog niet de flow en het plezier in het werk heb gevonden. Zal ik van baan veranderen, moet ik iets aan mezelf veranderen? Wat van mezelf mag ik laten zien op het werk.

Hoe blijf je trouw aan jezelf in een wereld vol eisen en verwachtingen. Zonder social media en horloge en los van verwachtingen van anderen ga je met anderen de diepte in. We overnachten op een bijzondere natuurplek in Nederland.

Overzicht trainingen ‘Blij met je baan, flow in je werk’:

Dit kan je verwachten:

 • Diepgang
 • Individuele aandacht
 • Ervaringsgericht leren
 • Puur & natuur

Deelnemers over Blij met je Baan & Flow in je Werk trainingen:

Aan iedereen aan te bevelen die ook maar een beetje twijfelt over waar hij/zij in het leven staat

Omdat ik nog middenin mijn burn-out zit was ik bang dat het weekend “blij met je baan” te zwaar voor me zou worden, maar ik had het gevoel dat ik spijt zou krijgen als ik niet zou gaan. Het weekend gaf me juist zoveel energie dat ik het niet had willen missen. Het delen van ervaringen en verkrijgen van nieuwe inzichten maakt dat ik deze training aan iedereen die ook maar een beetje twijfelt over waar hij/zij in het leven staat zou aanbevelen.

(Laura, 30 jaar)

“Breathe in. Breathe out. Let it be.”

Terug naar de basis, midden in de prachtige natuur. Geen telefoon, geen tijd en geen verwachtingen. Alle tijd en rust om te ontdekken wat ik echt belangrijk vind, waar ik sta en waar ik naartoe wil. Hier gaat het om mij. Verhelderende opdrachten, fijne één op één gesprekken en ruimte om tot jezelf te komen en echt te voelen. Een absolute aanrader!

“And into the forest I go, to lose my mind and find my soul.”

(Sabina, 29 jaar)

De natuur, coaches en oefeningen hebben bij mij iets in beweging gezet waarmee ik verder aan de slag kan.

Tijdens dit weekend heb ik na lange tijd weer ontspanning kunnen ervaren. Een essentieel belang om mijn zelf vertrouwen terug te winnen en in de toekomst meer voor mezelf te gaan kiezen. De natuur, coaches en oefeningen hebben bij mij iets in beweging gezet waarmee ik verder aan de slag kan.

(Britt, 24 jaar)

Ik heb doelen kunnen stellen die echt aansluiten bij wie ik ben

Het weekend Blij met je Baan is voor mij ontzettend waardevol geweest. Ik heb hierdoor niet alleen meer inzicht gekregen in mijn eigen gevoelens maar ik heb ook een aantal doelen kunnen stellen die echt aansluiten bij wie ik ben en welke ik niet eerder heb durven stellen. De natuur, de opbouw in de opdrachten en het luisterend oor van zowel Johan als Helene zorgen ervoor dat je in alle rust jezelf beter leert kennen. Ik kan iedere jongvolwassene aanraden.

(Marlon, 28 jaar)

Ik kreeg ook de, op dat moment nodige, bevestiging dat ik er mag zijn.

Het was heel fijn om met een kleine groepje mensen die in soortgelijke situaties zitten even helemaal weg te gaan uit het normale leven. Er werd een veilige omgeving gecreërd waarbij ik al mijn twijfels en zorgen durfde te delen. Ik kreeg ook de, op dat moment nodige, bevestiging dat ik er mag zijn.
Het was een intensief, maar waardevol weekend vol goede gesprekken. En ondertussen even niet op mijn telefoon of horloge kunnen kijken was heerlijk.

(Jeanette, 24 jaar)

Zeker een aanrader voor mensen die een druk leven hebben

Heerlijk om weer terug naar de basic te gaan zonder ruis van buitenaf.
Je leert weer goed naar je zelf te kijken en wat je eigen behoeftes zijn en in mijn geval weer positief denken en kijken naar het leven door te genieten van alles om je heen van de natuur. Zeker een aanrader voor mensen die een druk leven hebben en weinig tijd hebben voor zichzelf en om te beseffen wat er nou echt belangrijk is in het leven.

(Alexandra, 27 jaar)

Ontdek wat je
echt belangrijk vindt

Jouw ‘Next Step’ vaststellen

Een diepgaande trainingsweek om je volgende stap in je loopbaan richting en inhoud te geven. Maak echt contact met wie je nu werkelijk bent. Ontdek nog meer unieke talenten. Leer, hoe je dit concreet vertaalt naar jouw huidige werk.

Met ervaren coaches bespreek je jouw thema’s op unieke (buitenlandse) natuurlocaties.

Overzicht trainingen 'Next Step':

Dit kan je verwachten:

 • Diepgang
 • Individuele aandacht
 • Ervaringsgericht leren
 • Puur & natuur

Wat deelnemers zeggen over de 'Next" Step trainingen

De eerste stappen tot een bewuster en waardevoller leven zijn gemaakt.

Door even afstand te nemen van mijn dagelijkse leven en weg te gaan van alle afleiding kreeg ik de ruimte in mijn hoofd om na te denken over de grote lijn in m’n leven. Door de gesprekken met coaches en deelnemers en de opdrachten kon ik objectiever naar mijn leven kijken. Ik vond een soort kracht die me zelfverzekerder maakte en waardoor ik me voornam om alleen nog maar dingen te gaan doen waar ik blij van word. Doordat ik zoveel dagen achtereen zo intensief bezig was met erachter te komen wat ik belangrijk vind in het leven overviel me opeens een soort inzicht alsof ik getroffen was door de bliksem en leek ik het ‘opeens’ te weten. Door daar ook nog concrete plannen aan te hangen, gevormd door gesprekken met de coaches en de deelnemers, zijn de eerste stappen tot een bewuster en waardevoller leven snel gemaakt.

(Ilse, 24 jaar )

Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf

Dit programma laat je terugkeren naar de rust in jezelf, waardoor duidelijker wordt welke keuzes je moet maken in je leven in Nederland. Het was heel fijn om met een kleine groep dit proces in te gaan’

(Esther, 27 jaar)

Het leverde me zoveel meer op dan verwacht

Het geheel aan activiteiten was prachtig en bijzonder leerzaam en verrijkend. Het leverde me zoveel meer op dan verwacht, ik ben ontzettend dankbaar dat ik deel uitmaak(te) van deze groep. En ik voelde me door Johan en Helene gezien en geaccepteerd.

(Wietske, 40 jaar)

Een groot cadeau, het effect was naderhand overweldigend

Mijn ervaring tijdens de authentiek leiderschap training met Helene en Johan was erg bijzonder. Sowieso op het moment zelf door de oefeningen, spellen en wonderlijke wandelingen in de natuur. De week was daarmee al een groot cadeau maar het effect daarvan naderhand was overweldigend. Ik ervaar nog meer vrede en rust in mijn leven, durf mezelf te zijn zonder excuses te maken en heb tegelijkertijd helder wat de praktische stappen daarbij zijn in mijn leven. Ik kijk met grote dankbaarheid terug!

(Martijn, 29 jaar)

Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht

Tijdens de week in Slovenië kwam ik tot rust, hierdoor heb ik veel dingen over mijzelf geleerd. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht, wat er voor zorgt dat ik nu weer bezig kan met de dingen waar ik gelukkig van word en weer energie van krijg.

Marijn, 29 jaar

Je krijgt antwoord op vragen en doelen en gaat oude gevoelens een plek geven.

Ik had verwacht hindernissen in het leven op te zoeken en een manier te vinden om hiermee om te gaan. Dat is gelukt! Net zoals rust vinden. Met dit programma ga je de verdieping in, en vind je innerlijke rust. Je gaat terug naar je gevoel, de basis en naar wat belangrijk is in je leven. Je krijgt antwoord op vragen en doelen en gaat oude gevoelens een plek geven. De trainer-coaches zijn een mooie aanvulling op elkaar, het voelde vertrouwd en de week was meer dan compleet.

(Francis, 32 jaar)

Voor mezelf kiezen zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden

Dit programma heeft mij geholpen dicht bij mezelf te blijven en voor mezelf te durven kiezen. Zonder steeds bezig te zijn wat anderen daarvan vinden. Ook heb ik ervaren wat rust, meditatie & natuur daarin kunnen betekenen.

(Marjolein, 27 jaar)

Het is lastig woorden te geven aan deze mooie ervaring.

Het biedt rust en geeft ontspanning. De reis is voor iedereen een winst. Ik gun iedereen deze prachtige ervaring

Lotte, 28 jaar

We willen graag met je in gesprek

Neem contact op via whatsapp!

Bel direct met: 0615 0715 62 of vul onderstaand formulier dan nemen wij contact met jou op